DöNER KEBAB KRZYWOUSTEGO

DöNER KEBAB KRZYWOUSTEGO Döner Kebab Krzywoustego

zamów jedzenie online

Ostatniaopinia


3 gwiazdek z 569 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Döner Kebab Krzywoustego. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

23 wrz 2022 o 15:46 kebab w bułce XXL dodatkowo z papryczkami i ser feta Dostaje kebaba małego bez dodatków za które zapłaciłem frytki spalone bułka czarna!! Dzwonię do lokalu mówią sprawdza i oddzwonia.Następnie brak kontaktu złodzieje jebani Kurwa !!!
21 wrz 2022 o 15:39 Super polecam
18 wrz 2022 o 23:12 Myślałem że opinie są przesadzone ale to dosłownie najgorszy kebab jakiego jadłem. Nawet nie skończyłem jeść bo bałem się zatrucia. Mięso totalnie zimne, nie do końca dopieczone, sos inny niż zamówiony. Połowę wyrzuciłem. Zmarnowane pieniądze.
12 wrz 2022 o 17:24 Kebabik jak kebabik nie ma co narzekać, osobiście nie lubię jak fryty, mięso i sosy są pomieszane ale na kacu wszedł jak należy ;)
6 wrz 2022 o 17:04 Zamówienie za kwotę ~60 zł. Restauracja potwierdziła, że zamówienie zostanie dostarczone za 40 min. Było po 3 godzinach. Zamówienie dojechało zimne. Zamówienie nie zawierało dodatkowo płatnych dodatków. Ogólnie odradzam, po co się denerwować...
4 wrz 2022 o 17:29 Kebab przyjechał bez sosu
19 sie 2022 o 21:27 Smaczne i ciepłe.
19 sie 2022 o 17:29 Super
16 sie 2022 o 21:19 Przyjechał gorący i przed czasem.Solidna porcja i świeże produkty. Bardzo miły kierowca. Polecam.
16 sie 2022 o 18:35 Polecam z całego serca jest bardzo dobry Kebab jak zawsze Ekspresyjna dostawa
26 mar 2022 o 23:20 Bardzo mierny kebab
13 mar 2022 o 13:56 Zwykły kebab, w dostawie się sparzył. Zamiast coli dostałem pepsi.